Audrey

Kapster / Topstylist

Mijn naam is Audrey, ik ben vanaf 1 juli werkzaam bij Lavonn Haarmode als Topstylist. Nadat ik 12 jaar met veel plezier mijn vak heb uigeoefend is het weer tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik kijk er naar uit om kennis met jullie te maken. Tot ziens groetjes Audrey.

Heidi

Kapster / Visagiste

Inmiddels heb ik 18 jaar ervaring in het kappersvak. Dit vak is mijn liefde en mijn passie. Het gevoel om mensen te verwennen, te laten stralen en ze met een super-kapsel de deur uit laten gaan, is het mooiste wat er is!

Yvonne

Eigenaresse

De naam van onze kapsalon is inmiddels bekend in Gaanderen. Het is al weer 28 jaar geleden dat ik hier de salon opende. Mijn visie is: “Je straalt alleen met een kapsel dat echt bij je past”. Dat vraagt een goede aansluiting bij iemands gezicht, de huidskleur en natuurlijk de voorkeuren van de klant. Verwelkom u graag in de kapsalon.

Anja

Topstylist

Hallo, ik ben Anja en ondertussen al 25 jaar kapster. Ik doe het kappersvak nog steeds met heel mijn hart en ziel. Vindt het elke keer weer een uitdaging om een nieuw, creatief kapsel voor u te maken. Graag zie ik u in de kappersstoel bij Lavonn haarmode.